Please enter subscribe form shortcode

 

A l’Institut de Recerca en Salut i Social Glòria Compte impulsem projectes d’investigació que milloren la salut de les persones. Fes un donatiu i ajuda’ns a fer recerca perquè la població de l’Alt Empordà tingui més benestar i qualitat de vida.Amb tu, fem recerca

Comptem amb tres línies estratègiques de recerca:

Epidemiologia 
i prevenció del càncer
 
Alimentació 
i hàbits de vida saludable
INDIKA-Pol de salut i social 
de l’Alt Empordà

També tens altres maneres de col·laborar

 
  • Ets una entitat o administració i t’agradaria investigar sobre una problemàtica en concret de la comarca de l’Alt Empordà?

Nosaltres et podem ajudar. Tenim més de 80 estudis en marxa i comptem amb tot el potencial investigador dels professionals de la Fundació Salut Empordà.

 

  • Ets una empresa que vol apostar per la recerca?

Posa’t en contacte amb nosaltres, t’explicarem totes les opcions de col·laboració que oferim, des de la posada en marxa d’un projecte sobre un àmbit en concret fins a la creació d’una beca de recerca.  

Avantatges fiscals

Quan facis la teva donació, rebràs un certificat amb l’import total de les aportacions que ens hagis fet per incorporar-lo a la teva declaració fiscal. Et podràs desgravar:

Els primers 150 €

el 80 % de l’import

A partir de 150 €

el 35 % de l’import

A partir del 3er any 

el 40 % de l’import

La Fundació Salut Empordà està inscrita en el Registre de Fundacions amb el número 97. Ha optat pel règim especial establert en la Llei 49/2002 del 23 de desembre, del “Règim fiscal de les Entitats sense fi de lucre i dels Incentius fiscals al mecenatge”, donat que compleix tots els requisits establerts en l’article 3 de la citada Llei i, per tant, es pot considerar una entitat beneficiària del mecenatge segons estableix l’article 16 de la Llei 49/2002.