Please enter subscribe form shortcode

24 de maig de 2023

Guanyadors de la XI Jornada Científica de la Fundació Salut Empordà

Guanyadors de la XI Jornada Científica de la Fundació Salut Empordà

 
Han estat Patricia Trinidad Garcia, Josep Cucurull i Núria Roig. També s’ha donat a conèixer el projecte guanyador de la II Beca de Recerca, que ha estat per a Núria Roig

 

El 18 de maig es va celebrar la XI Jornada Científica de la Fundació Salut Empordà a la sala d’actes de l’Hospital de Figueres, i també es va retransmetre en línia pel canal de Youtube de la Fundació. Els guanyadors d’enguany són:

  • Premi al millor pòster de residents: ‘Grado de control lípídico de los pacientes con hipercolesterolemia familiar en el Empordà’, de la metgessa resident Patricia Trinidad Garcia.
  • Premi ex aequo pòster/comunicació oral: ‘Impacte sobre les consultes de gastroenterologia infantil del programa de diagnòstic i maneig del dolor abdominal recurrent (DARE) a l’atenció primària’, de la metgessa Núria Roig.
  • Premi ex aequo pòster/comunicació oral: ’14 anys de Tuberculosi (TB), descripció dels 372 casos diagnosticats a la comarca de l’Alt Empordà’, del metge Josep Cucurull.
  • Premi a la millor publicació: ‘DAREmpordà. Protocol per al diagnòstic del dolor abdominal funcional en nens i eina de psicoeducació bàsica per a les famílies’, de la metgessa Núria Roig.
  • Pel que fa a la II Beca de Recerca de la FSE, el projecte guanyador ha estat ‘Detecció i atenció precoç de trastorns mentals a la consulta de pediatria’, de la metgessa Núria Roig.

Moltes felicitats als guanyadors i a tots els participants que, un any més, han fet possible aquest esdeveniment.