Our mission is to ensure the generation of accurate and precise findings.

GET UPDATE

Please enter subscribe form shortcode

agenda

No et perdis res

Entre el 28 de març
i el 25 d'abril

Convocatòria per a la presentació de sol·licituds als "Proyectos de I+D+I en Salud", en el marc del programa estatal per impulsar la investigació científica i tècnica i la seva transferència (beques del Fondo de Investigación en Salud (FIS) de l'Institut de Salut Carlos III).

Entre el 13 d'abril
i l'1 de juny

Curs online "El gènere com a determinant social de la salut", organitzat per la Sociedad Española de Medicina de Familia y Comunitaria (semFYC).
+info

25 d'abril

L’Auditori de Girona acull la II Jornada de Recerca per a Residents i Joves Talents, organitzada per l’IdIBGi i l’Agrupació de Ciències Mèdiques de Girona. S’adjudicaran els premis al Millor Pòster, Millor Comunicació, Millor Treball de Fi de Grau i Premi Jordi Corominas d'Infermeria.

23
de novembre

Obertura del període "Convocatòria any 2023", per a la concessió de subvencions per al finançament a entitats privades sense ànim de lucre, per a actuacions en l'àmbit de la salut de prevenció i tractament de les drogodependències i addiccions comportamentals.
+info

activitats formatives

Formació específica

LInstitut de Recerca Glòria Compte té la funció de suport i coordinació de les diferents activitats formatives desenvolupades a la Fundació Salut Empordà en col·laboració amb les diferents persones responsables, la figura de Cap d’Estudis, la gestió de formació de recursos humans i la supervisió de la direcció de Qualitat.

Aquesta proposta de treball conjunt té per objectiu facilitar el desenvolupament de l’activitat formativa, generar evidència de la pràctica assistencial, potenciar la revisió crítica i la millora continuada a través de la recerca i la formació. Per aquest motiu, s’ha considerat que l’Institut de Recerca pot reforçar aquest treball de coordinació acadèmica i formativa.

Per altra banda, també desenvolupa un itinerari formatiu específic en recerca per tal de cobrir les necessitats bàsiques a l’hora d’iniciar un projecte o proposta de recerca que seran oferts de forma periòdica, a part de píndoles formatives d’actualització que es vagin desenvolupant o propostes de formació que considerem que puguin ser d’interès, ja siguin pròpies com externes.

Eines de recerca

Material de suport a la recerca

Reserca en línia

Portal EBSCO

EBSCOhost és una plataforma intuïtiva de recerca en línia utilitzada per milers d'institucions i milions d'usuaris a tot el món. Amb bases de dades de qualitat i funcions de cerca, EBSCOhost ajuda tot tipus dinvestigadors a trobar ràpidament la informació que necessiten.

+info
Atenció al pacient

Dynamed

DynaMed és una eina basada en l’evidència per al punt d’atenció. Centrada als professionals de la salut i dissenyada per facilitar una atenció al pacient de forma eficient. La revisió rigorosa i diària de la literatura mèdica per part de l'equip mèdic especialitzat garanteix que l'anàlisi, la síntesi i l'orientació oportuns i objectius estiguin a l'abast dels usuaris.

+info
Professionals infermeria

CINAHL Complete

La millor eina de recerca per als professionals de la infermeria i afins: Amb CINAHL Complete, els usuaris obtenen accés ràpid i fàcil a textos complets de les principals revistes, fulls de cures basats en l'evidència, lliçons ràpides i molt més.

+info