Please enter subscribe form shortcode

No et perdis res

Agenda

Fins al 25 de setembre

La Junta de Govern del Col·legi Oficial d'Infermeres/rs de Girona (COIGI) i la Comissió de Recerca del COIGI han convocat la Beca per a projectes d'investigació de qualsevol àmbit d'actuació professional infermera. El termini de presentació de propostes finalitza el 25 de setembre de 2023.

+info

Del 3 d'octubre al 17 de desembre

L'Institut de Formació Mèdica i Lideratge ha organitzat el curs gratuït "Integrar la promoció de la salut a la praxi professional. Conceptes i tècniques", dirigit a metges i metgesses d’atenció primaria. La modalitat del curs és en línia i té una durada de deu hores. El programa es desenvolupa amb l’expertesa del grup de professionals per la Promoció de la Salut de Girona, conformat per experts dels col·legis professionals de metges, farmacèutics, infermeria, psicòlegs, veterinaris, treball social i professionals de l’esport. Activitat formativa finançada mitjançant el programa Next-GenerationEU de la Comissió Europea.

+info

Fins al 15 d'octubre

El Consejo General de Enfermería ha convocat la 3a edició dels premis d'investigació en dues categories, la categoria d'ajuts a projectes orientats a aconseguir beneficis i impacte en els resultats en salut relacionats amb la pràctica infermera en diferents àmbits, amb una dotació econòmica de 10.000 euros per àmbit; i la categoria de premi a la millor tesi doctoral infermera llegida i defensada entre el 2018 i 2022. S'accepten sol·licituds fins al 15 d'octubre de 2023.

+info

Fins al 16 d'octubre

La Fundació Mutuam Conviure organitza la 22a edició dels Premis de Recerca d'Atenció Sociosanitària, amb una dotació de 6.000 euros, destinats a promoure projectes de recerca o de millora de la pràctica clínica en l'àmbit de la geriatria, les cures pal·liatives i altres recursos sociosanitari. La data límit de presentació serà el 16 d'octubre de 2023.

+info

16 i 17 de novembre

Els dies 16 i 17 de novembre se celebra a Can Caralleu, a Barcelona, el 27è Congrés de la SCGiG (Societat Catalana de Geriatria i Gerontologia). El lema d'aquesta edició és "Caminant junts cap a una atenció integrada". Els formularis d'inscripció i d'enviament d'abstracts per al congrés ja estan disponibles. La data límit per a l'enviament de comunicacions és el 25 de setembre. La data límit per a tarifes avantatjoses d'inscripció és el 15 d'octubre.

+info

Formació específica

LInstitut de Recerca Glòria Compte té la funció de suport i coordinació de les diferents activitats formatives desenvolupades a la Fundació Salut Empordà en col·laboració amb les diferents persones responsables, la figura de Cap d’Estudis, la gestió de formació de recursos humans i la supervisió de la direcció de Qualitat.

Aquesta proposta de treball conjunt té per objectiu facilitar el desenvolupament de l’activitat formativa, generar evidència de la pràctica assistencial, potenciar la revisió crítica i la millora continuada a través de la recerca i la formació. Per aquest motiu, s’ha considerat que l’Institut de Recerca pot reforçar aquest treball de coordinació acadèmica i formativa.

Per altra banda, també desenvolupa un itinerari formatiu específic en recerca per tal de cobrir les necessitats bàsiques a l’hora d’iniciar un projecte o proposta de recerca que seran oferts de forma periòdica, a part de píndoles formatives d’actualització que es vagin desenvolupant o propostes de formació que considerem que puguin ser d’interès, ja siguin pròpies com externes.

Eines de recerca

Material de suport a la recerca

Reserca en línia

Portal EBSCO

EBSCOhost és una plataforma intuïtiva de recerca en línia utilitzada per milers d'institucions i milions d'usuaris a tot el món. Amb bases de dades de qualitat i funcions de cerca, EBSCOhost ajuda tot tipus dinvestigadors a trobar ràpidament la informació que necessiten.

+info
Atenció al pacient

Dynamed

DynaMed és una eina basada en l’evidència per al punt d’atenció. Centrada als professionals de la salut i dissenyada per facilitar una atenció al pacient de forma eficient. La revisió rigorosa i diària de la literatura mèdica per part de l'equip mèdic especialitzat garanteix que l'anàlisi, la síntesi i l'orientació oportuns i objectius estiguin a l'abast dels usuaris.

+info
Professionals infermeria

CINAHL Complete

La millor eina de recerca per als professionals de la infermeria i afins: Amb CINAHL Complete, els usuaris obtenen accés ràpid i fàcil a textos complets de les principals revistes, fulls de cures basats en l'evidència, lliçons ràpides i molt més.

+info