Please enter subscribe form shortcode

Zineb Ghazi Moataz
21 d'agost de 2023

Zineb Ghazi Moataz entra a formar part de l’equip de l’Institut de Recerca Glòria Compte

Zineb Ghazi Moataz entra a formar part de l’equip de l’Institut de Recerca Glòria Compte

 
S’ha incorporat gràcies al programa «Investigo» de l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca juntament amb el Servei Català d’Ocupació (SOC), que subvenciona el 100 % del contracte
 

Zineb Ghazi Moataz ha entrat a formar part de l’equip de l’Institut de Recerca Glòria Compte de la Fundació Salut Empordà. Graduada en Bioquímica i màster en Biotecnologia Alimentària, s’ha incorporat gràcies al programa «Investigo» de l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR) juntament amb el Servei Català d’Ocupació (SOC), que subvenciona el 100 % del contracte per a 24 mesos. Aquest és un ajut destinat al desenvolupament del talent jove en l’execució de tasques i iniciatives de recerca i innovació.

El procés de selecció per a aquesta plaça ha comptat amb més de 10 candidatures de perfils diferents i des de l’Institut de Recerca s’ha valorat tant l’expedient acadèmic, per sobre dels requisits bàsics, com la trajectòria de desenvolupament social.

D’aquesta manera, l’Institut de Recerca de la FSE compta amb una nova figura de suport al desenvolupament de projectes i de suport per a la consecució dels objectius de recerca. Tanmateix, amb aquesta incorporació, augmenta el seu compromís amb el desenvolupament social del territori i l’anàlisi de propostes de millora de la qualitat de vida de la població.