Please enter subscribe form shortcode

25 d'octubre de 2023

Grup Terraza organitza la 2a Nit Solidària a benefici de l’Institut de Recerca Glòria Compte de la FSE

Grup Terraza organitza la 2a Nit Solidària a benefici de l’Institut de Recerca Glòria Compte 

 
Se celebrarà el 17 de novembre a l’Hotel Spa Terraza de Roses, a partir de les 20.30 h, i inclourà un sopar benèfic de gala i una festa
 

El Grup Terraza ha organitzat la 2a Nit Solidària, que es durà a terme el divendres 17 de novembre, i aquest any els beneficis aniran destinats a la Fundació Salut Empordà (FSE). El total de la recaptació es donarà a l’Institut de Recerca Glòria Compte, que va obrir les portes el desembre de 2022, amb l’objectiu de ser un centre de referència d’investigació en salut i social i donar resposta als professionals, les administracions i les organitzacions del territori.

La Nit Solidària, que se celebrarà a l’Hotel Spa Terraza de Roses a partir de les 20.30 h, inclourà un sopar benèfic de gala i una festa. Per apuntar-se, es pot fer trucant al telèfon 972 256 154, per correu electrònic a info@hotelterraza.com o bé a través del següent enllaç: https://bit.ly/3ScNZJq. També s’ha creat una fila zero per si no es pot assistir a l’acte i es vol fer una aportació, que es pot realitzar de dues maneres: per mitjà del web https://salutemporda.helpbysc.com/recerca o al Bizum de la Fundació Salut Empordà, al número 07833.

L’Institut de Recerca Glòria Compte
Està ubicat a les instal·lacions de l’Hospital de Figueres, a la planta baixa, i l’equip està format per professionals sanitaris, tècnics en gestió de projectes i experts en metodologia i estadística aplicada a les ciències de la salut. Porta aquest nom en homenatge a la trajectòria vital i professional de la Dra. Glòria Compte, pediatra altempordanesa que va destacar pel seu anàlisi de l’impacte de les condicions socials en l’estat de salut i el desenvolupament infantil.

En aquest any de funcionament, l’Institut ha donat continuïtat i cobertura al projecte INDIKA-Pol de Salut i Social de l’Alt Empordà, un observatori que busca afavorir la generació i transmissió de coneixements sobre l’impacte dels determinants socials en la salut. L’Institut ha ajudat en la presentació i consecució de tres subvencions per a projectes d’Atenció Primària per valor de gairebé 10.000 euros, ha incorporat una figura de tècnica de recerca a través del programa “Investigo” de l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca i del Servei Català d’Ocupació, i ha assessorat i participat en una cinquantena de projectes de professionals de la Fundació Salut Empordà, alguns dels quals en col·laboració amb altres organitzacions sanitàries, societats científiques especialitzades i institucions del territori (la Universitat de Girona i el Consell Comarcal de l’Alt Empordà, entre d’altres).

Grup Terraza ja va organitzar l’any passat una Nit Solidària a benefici de la Fundació Altem, amb un gran èxit, que va permetre donar suport a la compra d’un cotxe elèctric. Durant l’any, també porta a terme diferents accions solidàries, com són les col·laboracions amb Càritas de Roses, l’Associació Contra el Càncer i Creu Roja.

El gerent del Grup, Miquel Gotanegra, ha destacat que la Nit Solidària “és un pas més, i molt important, dins el marc de la Responsabilitat Social Corporativa” i remarca la gran tasca que fa la Fundació Salut Empordà.

Sobre Terraza Grup
Terraza Grup de Roses, empresa familiar creada el 1935, està format per l’Hotel Terraza (85 habitacions), 1935 Hotel & Apartaments (20 places hoteleres i 14 places d’apartaments), el càmping Salatà, i Apartaments Terraza, amb apartaments a Figueres i a Roses. El grup té un centenar de treballadors i disposa en total d’unes 1.200 places d’allotjament.